Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


en liten önskan blir stor

 

Hoppas din dag gav dig öppna fönster

mot vårvind och sol

visst känns det bra då garnhärvan reder

inte måttar med tumstock

eller kramar tidtagarur

ett tag såg dagen ut som en stor knut

utan början eller slut

äntligen kan fästa min lasso

på sadelknappen


och fånga dagens droppar som är kvar.




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 62 gånger
Publicerad 2022-04-20 13:15



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
himmel och pannkaka så bra
2023-03-11
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP