Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vårvindar



Vågorna svallade höga igår
med skummande hår
idag råder mera stiltje
vårväder har sin egen vilje
fåglarna klamrade sig vingbrutna fast
de fick varken ro eller rast
och bad en bön till högre makter
befriade bli dessa stormiga pakter
men vad de kan förstå
mer kan vi vänta av ovän kulör
som vårvindar stör.




Bunden vers (Rim) av morgonstjärna VIP
Läst 75 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-04-20 13:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP