Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto....tack till min ängel som finns där ;)


Anspråkslös

finns vackrare än de första vilda
de gläder oss mycket
minner om barndomen vår
då barnahanden
dem plockade åt mor
Hon lyser en frostnatt kall
då naran tassar genom skogen
men höjer modigt
sin fackla mot natten
böjer sitt huvud slumrar
och vaknar då solen
penslar fram dragen




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 62 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-04-20 19:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP