Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mönstret

Hoppet om mönstret ska brytas raderas
då Putin fortsätter
mata in ammunition i sina kanonrör
Även om vi försöker ducka
får vi inte blunda och falla bakbundna!
Omvärlden bistår med vapen, men mjukvaran
hur länge ska den orka?
Så länge inte människan bemästrar
sin dåliga sida härska destruera
för ensam få regera
som tuppen på gödselstacken
kommer nya krig utkämpas
nya hungriga strävar maktens tinnar nå.
Alla änkor planterar blommor på graven
vattnar med sina tårar
Då bomberna regnar över Mariupol






Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 57 gånger
Publicerad 2022-04-21 08:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP