Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bekräftelsen


Det är alltid de fetaste fula paddorna
som kväker högst
Putin ser mera uppblåst ut än vanligt

Kan det bero på det regnar in i näsan
måste va tungt med det egot.


Ha en bra dag kloka uggla :)




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 61 gånger
Publicerad 2022-04-21 08:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP