Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Varje livstecken



stiger yrvaken ur mullen
rysning av glädje ger
och ljuset vi ser
lyfter vår paddel styr ut i floden
alla lika värdefulla
De ger möjligheter för jorden

Ingen ska dömas eller glömmas
av de grå som i skuggan stå
och virvla upp damm
Vi vill låta våra strupar fyllas
enbart det silverklara
helt underbara
vederkvickande källvattnet




Bunden vers (Rim) av morgonstjärna VIP
Läst 62 gånger
Publicerad 2022-04-21 09:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP