Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


FRED bultade på dörren



Ingen hörde honom då han
trevade sig fram genom
krutröken till slut fann han
ägaren till dörren
hon låg bland spillrorna
och hennes hund låg och sov
ovanpå hennes döda kropp
Fred vände sig om
till kväljning mätt på världen
så åldras vi av sorgen
körsbärsblommans färg
bleks av långvarigt regn
som alla övergivna skepp
stävar hemåt i natten
gör även vraket






Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 63 gånger
Publicerad 2022-04-21 17:08



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
fasansfullt bra
2024-03-02
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP