Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


dET FÖRLORADE


Himlen och molnen
förändrar bara färg och form
annars sig lika tills
vår jord inte finns mer
Därför fullmåneblek
ber jag dig spegla
något av svunnen lycka
alla åren före 2016
i tårarna på min ärm
mina ögon var blå
men de bleknade
läxan lärde akta för
dem som rånar människan
på allt av värde.
Dokumenterar med kamera
minnet av gårdagen
och facit den nya tiden
gårdagen bar på fräschör
nutiden fadd smak.




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 60 gånger
Publicerad 2022-04-21 17:31



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
Dunderdeppad.
2022-10-30

  morgonstjärna VIP
!!
2022-10-30
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP