Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Biblioteket



Tog min 4:e spruta idag,
bestämde igår inte arbeta utomhus
tur var de, fick ont av sprutan
åt litet mat och somnade
vaknade av en smäll
men armen kändes bättre

Då jag kom ut från garderoben
fann jag 100 år hade gått
och över himlen blott
så blekt av långvarigt regn
en skymt
av något blått








Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 64 gånger
Publicerad 2022-04-21 17:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP