Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Glädjelätta vita segel



flöt sakta över himlen
sittande på en pall
lever min dröm i solen
den milda vinden
koltrasthonans röst ur trädet
före hon lyfter
återvänder till boet
pojkarna snopna, tittar ut

Lejonet sms känn dig hedrad
Det gör jag. Hon känner igen mig.




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 54 gånger
Publicerad 2022-04-22 17:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP