Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


förlorar humöret



Det är som att dra i snöret
alltför många år morot och piska
får även Brunte att trilska
bättre vore att texterna få
på pdf-fil än att ständigt illa må!

mina händer räcker aldrig till
för allt jag göra vill
kommer jag inte in på sidan
vik då hädan
min arbetsdag nog så tung
ryter då även om du vore kung!





Bunden vers (Rim) av morgonstjärna VIP
Läst 53 gånger
Publicerad 2022-04-22 22:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP