Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


i lövadungen

 

därinne slår björktrasten sin drill

glitter över grödorna sprider småfolket

numera de över grästopparna sträcker

visst kan det vara svårt att förstå

de varken slår på trummor

eller tutar i trumpeter

naturen finurligt ordnat det så

trots den karga jorden

finner de alltid råd och rösten klingar stark

där de växer sig på skogsbondens mark




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 62 gånger
Publicerad 2022-04-23 09:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP