Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sanden rinner ur timuret för os alla, men jag kämpar ännu med att ta in det faktum att de som gav mig livet en dag ej finns kvar


Det som ej får ske

Jag drömde i natt
En skräck utan dess like
Den största sorg som finns
Den största förlust en man kan känna

Nattsvarta moln rör sig mot min horisont
Liksom de tidigare har gjort
Ty, jag är ensam och måste stå på solid mark
Vad är jag, vem är min personlighet?

Is smälter, bryts itu & separeras
Hos oss har kylan slagit hän
Vi separeras av snö & is
Ej av värme & närhet




Fri vers (Fri form) av Masterlord
Läst 101 gånger
Publicerad 2022-04-23 10:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Masterlord