Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Solstolen



Då jag avslutade framsidan
med vattningen dök taivännen
som avtalat upp
jordsäcken låg i pallkragen
och solstolen framställd
hann även fortsätta rensningen
vi började med taimaten
som hon sade litet hon hade i kylskåpet
och glasnudlar
sedan tog vi itu med uppdraget
då jag vinkade av henne
tog jag en paus fortsatte
med baksidan.




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 60 gånger
Publicerad 2022-04-23 17:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP