Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Solhälsningar



lekande barn hoppar studsmatta
solguldet målar ansiktena gyllengula
de skrattande munnarna
när vi inte leker, torkar orden in
i vårt inre

vi ser inte nässelfjärilens larv i sin borstiga kappa
när den kryper mot okända mål
den flyger redan med vingar
tidigast av dem alla i norden
det är naturens oändliga kretslopp
bland allt det skira som växer
lutad mot solgudens arm




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 61 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-04-23 18:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP