Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Drakblod

Oftast får de mest
ogudaktiga tankar ska du veta
kastar ett öga över nejden
då utbryter rena Dackefejden
om en del snittades gul och blå
med små prickar på
övertygad om ur denna förljugna
manipulativa skara
skulle svart drakblod framvälla
Alla lika skuldsatta kräken
I det knivskaftet skulle handen hålla !!
Inget försonande går att framhålla

Natti klokuggla




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 42 gånger
Publicerad 2022-04-23 22:00



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
gäller inte tappa sugen
skaran helt förljugen
2022-07-30
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP