Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Hjälpsamhet


Alltid varit knutet för mig
tätt bundet med ärlighet
det är den fasta bron
spränger därför varje näste
där inhyrda soldater fått fäste
sända sina bomber över lammen
som befriade bland grödorna betar.





Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 50 gånger
Publicerad 2022-04-24 05:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP