Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Den smala vägen


slingrar fram genom ljusa gläntorna
längs den vägen
finns både friskt vatten och skugga
som den trötte vederkvicka
Efter vilan pånyttfödd vandrar vidare
till en morgondag av ljus

Ingen levande ska sättas
på berget utsatt
för storm och grus då den betalat
skulden som instiftats av Putin som omges
av ohelig skara som lyder minsta vink
maler ner oavsett kvinnor barn sjuka till stoft.
Dessvärre skriver sina egna lagar
krematorieugnar måste sotas liken var många
nu staplas de på hög i gravar.





Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 54 gånger
Publicerad 2022-04-24 05:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP