Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Stenar


Kudden är mjuk hos den ensamme
sömnen god hos den
som går rättvisans väg
Inga stenar stör sömnen
Kanhända uppgifterna är många
de ger stuns motivation
stunderna fånga

Godmorgonkram kloka uggla.




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 49 gånger
Publicerad 2022-04-24 05:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP