Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aprilbagatell 4

 

 

Klockan slår midnatt

när en räv rusar förbi

och det var inte

Gunnar Hedlund som hade

en bakom varje öra




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 162 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-04-24 11:20



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Han, i texten, var nog inte ensam... om att vara listig, även du kan ha en...
2022-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP