Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Imorgon


Att varje dag få vakna
till en ny morgondag
full av möjligheter
kan jag tacka dig för
om du inte funnits
där vid min sida
då jag mådde som sämst
hade jag gått under
I dina fotspår har jag gått
under dina vingar
har jag funnit min vila
Visst är det så
varken frost eller vinter
kan släcka lågan som brinner
oavsett hinder vi möter

Har även insett
bland kulisserna finns
ovänner gömda
som gärna krokben sätter

Ha en fortsatt bra dag älskade uggla
Nu måste jag tina ut kram





Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 51 gånger
Publicerad 2022-04-24 12:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP