Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ÖMTÅLIGA



Det blev inte så
Vännens katt Gustav var borta 3 mån
återfunnen förvildad
Fångades i fälla allt arbete hon lagt ned
Nedstämd höra
Det slutar inte bra
Hon öppnade dörren
Då katten kom in, var den rädd igen
Vildögd sprang bort
Hon tar ansvar och söker den
Höll med skonsamt den får somna
Än förvildad springa.
.
Var glad då jag kom in har tätat häcken.
nu kommer inte grannens katter in
Misstänker de har dödat fler salamandrar
Kan inte se många de var över 100.

Var nöjd men väl inkommen
kom samtalet som fick molnen rämna.

Tack för idag klokuggla.




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 69 gånger
Publicerad 2022-04-24 18:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP