Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Kan inget göra åt

Då jag ser på brädet
schackpjäserna
handen tung som bly
knappt orkar lyfta ett finger
Beklagar om någon besviken
Inte alls nöjd men förstår inte.
Utan oro vila hämtar ur brunnen
Sömnen
Vardagen börjar.






Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 51 gånger
Publicerad 2022-04-24 20:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP