Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Godmorgonkram äskade uggla<3


Öppnade vädringsfönstret

 

redan före gryningen hördes 
hans silverklara silverflöjt
vandra över hustaken
Stunden befann mig
en solbelyst lövad sal
med glitterstänk över varje blad

Andades ren klorofyll

 

Ännu sov alla hus med ögonen slutna




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 56 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-04-25 05:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP