Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Efteråt kommer belöningen

 

 bunkrat mat åt pälsmuffarna

och efter vattenträningen

kommer vården av själen

solen avfyrar en bredsida, det är 13 plus

fortsätter det stimulerande

arbetet i täppan

vårdar samtidigt själen

ser framtidens glas spegla sig 

i sommarens fägring

 




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 60 gånger
Publicerad 2022-04-25 14:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP