Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utbyten

Han försökte filosofera sig till
rätten till min kropp
använde min längtan efter substanser
för att jag skulle gå minus
bjöd mig på substanser
tog av mina byxor
tog för sig
jag sa ja
så jag har inte rätt att klaga
men ibland undrar jag varför jag skulle dricka
så mycket
innan
varför innan
hade jag velat utan
substanser
hade jag brytt mig
om att du var tjugiosex
han brydde sig inte
om att jag var sexton
han brydde sig om att ge mig
så mycket
att jag gjorde
vad som helst.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Ångestärmittmellannamn
Läst 63 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-04-25 15:10



Bookmark and Share


  helenita VIP
Åh…
Kram!!
2022-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Ångestärmittmellannamn
Ångestärmittmellannamn