Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Återintegreringsbyrån uttrycker oro över explosionen i Tiraspol och uppmanar till lugn.


Senaste timmen! Explosion vid Tiraspols säkerhetstjänsts....

Den lokala pressen, såväl som den ryska pressen, rapporterar att explosioner ägde rum i området för byggnaden av ministeriet för statlig säkerhet i Tiraspol, huvudstaden i Transnistrien, en separatistregion i Moldavien. Operation under falsk flagg Idioterna satte moldaverna i kriget.Enligt pressen har flera personer avfyrat granatkastare mot byggnaden. Ett krismöte hölls vid den moldaviska underrättelse- och säkerhetstjänsten. "Vi vill skapa förevändningar."

 

Senaste timmen! Explosion vid Tiraspols säkerhetstjänsts högkvarter Underrättelse- och säkerhetstjänstens (SIS) personal träffades i ett krismöte efter explosionen på måndagskvällen vid MGB:s högkvarter i Tiraspol. Uppgifterna bekräftades för tv8.md av chefen för SIS, Alexandru Esaulenco. "Vi håller på att samla in information. Som en försiktighetsåtgärd handlar det om två raketuppskjutare, men all information är verifierad”, säger Esaulenco. Det är inte känt varifrån de sjösattes eller om det finns något samband med situationen i grannlandet. Vissa mediekällor skriver att gärningsmännen till attacken barrikaderades i en angränsande byggnad. Chefen för SIS säger att det för närvarande inte finns någon information om detta. En explosion ägde rum på kvällen den 25 april vid högkvarteret för Tiraspols säkerhetstjänst, den så kallade MGB. Källan till explosionen är i nuläget okänd. Pressen på vänstra stranden av Dnjestr skriver att det var en attack med granatkastare och att inga skadade rapporterats.




Övriga genrer (Essä/Recension) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 84 gånger
Publicerad 2022-04-25 21:34



Bookmark and Share


  Jeflea Norma, Diana. VIP
Transnistriens flagga är en version av Moldaviska socialistiska sovjetrepublikens tidigare flagga. Det antogs av 2000 års lag om statliga symboler. Den moldaviska socialistiska sovjetrepublikens flagga fungerade som republikens flagga fram till Sovjetunionens upplösning 1991.
2022-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP