Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


LÖSS



De går att hitta på växter
Ja även på människor
Värst är det
när även värden blivit en lus!



Har inte empati med uslingar
utstuderat manipulativa
Putin Hitler Spindelben alla lika
Underliga knähundar de har
Fula som stryk tillplattad nos
Cerberus uppstigen ur helvetet





Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 73 gånger
Publicerad 2022-04-25 22:35



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
Hellre Vildkatta! än ett Freak...
2022-04-26
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP