Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tänk ändå klokuggla



När slutstation var nådd
före resan börjat
enbart skuggan står kvar
ändå fortsätter de på såret trycka
de som tagit ifrån oss allt
Det är således sant
sådan herre sådan hund!



Såg årets Bachelorette
har medlidande med henne
hoppas hon får glädje
och inte skugga
livslånga plågor




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 67 gånger
Publicerad 2022-04-26 10:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP