Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ha en bra dag klokuggla<3


Promenad

 

det skiner så förunderligt

kring ditt hår och panna

den bågiga månen

när över backarna

du står och lyser

genom vårliga slånen

Det är när jag vet

du med starka ben går

som jag vattnar jorden

med glädjetårar

ibland vill jag inte leva

saknar tiden då vi

talade med varandra

vad finns meningen

med plåga människor

skilja dem åt

med ett Alexanderhugg

blödande sår aldrig läker




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 67 gånger
Publicerad 2022-04-26 14:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP