Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NÄR DU INTE

När du inte frågar
hur vet du då 
hur jag mår

Mitt leende är det 
som döljer mina sår

En dag 
kanske masken faller
då måhända
du förstå

 

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 95 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-04-27 10:46



Bookmark and Share


  Vindsvala VIP
Det är inte allt som syns utanpå. Det svåraste kanske man inte orkar visa.
2022-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP