Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nys eller sanning?


Tog mig en funderare då jag läste tidningen
bestämde mig för att testa receptet
tillhör en av dem som måste accetera
att jag inte hinner med allt

Funnit själv att då kommer kraften
att välja det viktiga
Vi kan inte kontrollera tiden,
även om alla försöker
stämpla in och stämpla ut dagen
därav klumpen i magen.
Numera gör jag en sak i taget och begränsar
"att göra listan varje dag" gör en sak i taget
och kan även hoppa från tuva till tuva utan
fjärilar i magen.

Om man inte står ut med att vara inaktiv
gör man oviktiga saker för att känna sig aktiv
- det kan även kallas för städmani
då jag ser katthår i trappan börjar hopas
tar jag en fuktig trasa och torkar varje steg
då jag går ner, ingen stress bara så där

Genom att öva återvinner du självständigheten
att aktivt väja vad du vill göra med ditt liv.

Tänk vad jag fick nyttiga rader till livs samtidigt
som verkstaden arbetade.




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 63 gånger
Publicerad 2022-04-27 11:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP