Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto//Lejonet duktig sticka till sina och andras hundar


Våren

 

sitter nu framför kamin
och värmer händerna
om halsen schalen
av schersmin

 tofflorna de skönaste ändå
blåsippa och viol

 

enbart 7 plus

ha en bra dag älskade uggla<3

 

 

 

 




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 61 gånger
Publicerad 2022-04-27 11:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP