Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till Dig

För handen mot bröstet.
Blunda.
Känn himlens och jordens hjärtslag.
Du är hans far. Han är din son.
Bägge bär vingar.
Henrik hade för bråttom att sprida ut sina vingar.
Himlen tog emot en ängel.
Men för dig den tagit din son.
Tiden går.
Men dina stjärnor gråter ännu.
Det är fullt förståeligt.
Det gör mina med.
Jag gråter.
För dig.
För den resa du får fortsätta upptäcka själv.
Men du är inte själv.
Henrik går bakom dig och låter dig visa vägen.
Ibland är det han som får gå före att visa dig vägen.
Vägen som leder längs saknadens stig.
Kanske plockar du en handfull minnen.
Kanske plockar du en handfull minnen som
aldrig hann bli just minnen.
I famn där kärleken gror. Kom och värm dig.
Du ser frusen ut.
Skänker dig de vackraste känslor inlindade i silke.
Så efter denna sorgens dag du kan somna tryggt.
Henrik är ditt norrsken.
Henrik är din aura.
Henrik är allt det vackra omkring dig.
Och vet du vad.
Han skulle säga detsamma om dig.







Fri vers av Black raven VIP
Läst 77 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-04-27 23:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP