Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Affärsplan



smart drag av kommunen
alla som fryst sina badkort
under Corona
kan känna sig snuvade
de hade informerat
de grundlurade hade aldrig
fått information
för den var selektiv
Som alltid får arbetsbina
betala drottningens uteliv




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 213 gånger
Publicerad 2022-04-28 09:18



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
Ibland blir liknelser i olika situationer tragiskt dubbla
2023-04-05

  morgonstjärna VIP
facit visar på svaret
2022-11-01
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP