Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
20161217


Solförmörkelse

 

Ur mörkret träder den gråaste dag
är det solförmörkelse undrar själen
och knackar på den stängda dörren
Inomhus hukar svälten
bland skärvor och skal står de arma trälarna
med fötterna i en klagosång
Lögn och övermåttan list är en fördärvlig brist
Ärlighet är lampan som lyser i mörkret
och smälter isen i våra frusna vatten




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 58 gånger
Publicerad 2022-04-28 09:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP