Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Noshörningshud


Blodiglar får inte fäste
inte ens mellan tumme pekfinger
flyg högre än himlarna når
pusta ut röken
och vänd dem ryggen

De som sätter ut fällor där du går




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 62 gånger
Publicerad 2022-04-28 09:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP