Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Styrka är att gå egna vägar


någon säger här är ett stängsel klättra över
men här är en mur krossa den
himlen går jag till
du går inte över floden
men gå på stenar ur det hårda livet
då går jag
muren låg krossad
till himlen går jag
på mitt livs hårda stenar går jag över
dödens ström floden Styx

den som är ärlig visar sitt ansikte
gömmer sig inte bakom tusen vindars röst
den ende jag tror på är du klokuggla
och våra minnen

vet ändå hur irriterande det är
gejsrar pyser
grafitgrått gömmer
ljuset bak slöjor lätta det rullar in mörker
över skumtoppade vågor
Vita springare gör himmelsritter
i eldsljus över himlavalvet
stranden slipar klipporna
himlen öppnar sig dränker kusterna
eldklotet drar undan gardin
det är livet

du skrev livet är inget märkvärdigt
inte när människor finns
som hela tiden strävar efter
förgöra hopp och tro







Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 77 gånger
Publicerad 2022-04-28 10:00



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
ha en bra dag klokuggla kram
2022-04-28
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP