Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Inspirerades till av något Ewa-Britt skrev alles nyss... Har opera i etern, utan eterneller blommar sällan hösten. På sjukhus kan en 'få egen sal', om isolering är av nöden, på något större sal väntar kanske någon oroligt på döden...


Några rader på rim - en rick





Skulle jag ha märkt otal,
värkt där som halvt total,
missat den i mörker katten,
tyckt mig gå tyst om natten,
tillbringat svarta nätter på sovsal...?



(2022 04 28)




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 81 gånger
Publicerad 2023-05-29 00:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP