Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

• Minne av hösten


H A I K U



Nu faller löven
i ett potpurri av färg.
Vem håller penseln?




Bunden vers (Haiku) av Poeten Salvador VIP
Läst 59 gånger
Publicerad 2023-06-08 08:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP