Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


20170402 kl 19:05 inspiration av tidigare utggåva med smärre ändringa


IGELKOTTEN


Älskade Uggla återigen blir jag så beklämd
över hur inskränkta vi människor är
Ett samtalsämne vi tidigare haft? Ja!
OOOooz?? Mm, i slutet av 2016
En mänsklig åkomma. Sorgligt
Är det bra för hjärnan hänga upp och ned?
Borde kanske börja jag med :)
Av stressen får jag hjärnsläpp ibland
Fast om det hjälper, så hjälper det bara mig
inte andra som verkligen behöver förnya
sitt tänkesätt :( Varför väljer människor
att umgås med andra med samma åsikter
samma ensidighet/konforism
då utvecklas vi inte utan står där
och stampar i båset
Är det inte en rädsla för innovationer,
en rädsla för att bli rubbad i sin övertygelse
Ensamhet breder ut sig i själen, torkar inifrån
Trist att kommunikation missbrukas
och igelkotten måste fälla ut sitt visir
för inte stucken bli av ett ilsket bi
Det går att beskriva mig som sluten person
besviken på människor, du ska veta
då jag skrev den här 2017 då var
min dörr vidöppen.
Valborg på lördag inte ovanligt kylslaget
alla får ta på sig varma kläder
En promenad till berget
högra axeln som vanligt min herre
lade på sommardäcken i dag
och behöver fortsätta städa
plantera och vet du vad
ska jag göra med musen?
Elsa skrämde mig litet..tänk om det är en tjej
och fått ungar :(
Skratta inte så där !!

Tack för idag älskade uggla<3




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 63 gånger
Publicerad 2022-04-28 18:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP