Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ett språk

 

varför larma och rasa vilt

som en vårflods vatten

över motlut och puckelpister

dagar finns då allt faller på plats

utan att förhäva sig

då vi lyssnar till vinden

viskar i träden styrkande tröst

stryker sakta

brinnande panna och feberhet kind

lindrar det onda

i oroligt bröst




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 53 gånger
Publicerad 2022-04-28 18:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP