Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väntan.

där blickarna dröjer vid horisonten
och havet speglar sorg
väntar jag på drömmen
som aldrig ska slå in,

där skeppen trillar från jorden
och havet speglar olycka
önskar jag mig vara
letandes efter min dröm,

där vågorna slukar landet
och havet hånler åt mig
väntar jag på drömmen.




Fri vers av Josefiin
Läst 459 gånger
Publicerad 2006-08-03 12:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Josefiin
Josefiin