Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Växtkraft

 

Varje frö växer

då sol och värme

sträcker ut sina händer

finner rot och fäste

växer sig stark

även över obanad mark




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 63 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-04-29 17:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP