Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


BRUTUS



"även du min Brutus" sade Julius Caesar
det är de fegaste som hugger kniven i ryggen
som bekant bär bödeln huva
för ingen ska känna igen honom

det var några år sedan
mellan tumme och pekfinger
oktober 2016 januari 2017
"mitt hjärta vill inte slå utan din ton"
ingen människa ska känna sig
som otvättade kläder
men förhärdade känner ingenting,
samvete finns inte
de lånar dina avlagda kläder
Människan är i avsaknad
av något viktigt som nutiden förlorat
det är frågan om humanism
människan idag väldig upptagen
av att sömmen sitter rätt
och naglarna välpolerade
kostymen har det rätta snittet
alla dessa fattigdomsbevis
kan få helgon att förpassa
dessa till ett hetare ställe!

Vanheder står för räkningen
bestämmer allt mellan liv och död
går det tolka människan efter vad vi skriver?
Mött många skickliga att ljuga
sockret i botten
aningslöst hälsar människan
och förlorar allt
psykopaten döljer sig under ytan
den sköre går under
otaliga sår tar flera år att läka
Kolossen går över lik för att få igenom sin vilja
Nej tack har lärt mig Edra fasoner
är inte Karo som sitter då en ropar plats
och viftar med piskan!

han och jag växte samman till ett och samma träd
medan ni oss torterade och åren försvann
unnar mig själv och honom
den vila vi behöver

Tack för idag älskade uggla<3




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 74 gånger
Publicerad 2022-04-29 18:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP