Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

• Med Rim-ingtonen 1



Prydnad

Jag minns ju faser
ur mitt liv
då jag varit slav
under andras fraser.
De sa mig hårt
gör det och det
samspelet var vårt
utan att jag smet.
Idag är dagen annan,
Jag håller mig för pannan
om någon talar om
vad jag ska göra.
När pensionen kom
kan inga order längre störa

*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
Mål & mening

LÄS -Poesi är tät-




Bunden vers (Rim) av Poeten Salvador VIP
Läst 68 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-05-27 07:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP