Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Förvandlaren klokuggla<3



se så lätt det händer
gryningen var kylig och grå
storköpet väntade ändå
därpå planterade violerna
fortsatte snickra på dame Ednas
trallgolv på uteplatsen
fortsatte i den egna täppan
otroligt nästan nollan
förvandlades till kvällen
elva plus

Dagen slutade i sol
den store förvandlaren
gjuter mod och glädje i varje
frusen knopp







Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 78 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-04-29 18:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP