Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Det stora fosterländska kriget firas den 7:e maj



Putin måste redovisa för Duman
putsar på statyn Ukraina störtade
hans ego ska åter skina
skuldbelägger väst för de lagt sig i
bisträckt det våldtagna Ukraina med vapen
De har ingen rättighet försvara
sitt land mot diktaturen som
kräver mera makt
Självgoda är de förtryckarna
oavsett vad de heter
snurrar alla planeter kring dem
och deras makt


ha en bra dag älskade uggla

dagen ligger som ett oskrivet ark
med ord att fylla

hörde lärkan igår över de gröna fälten









Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 67 gånger
Publicerad 2022-04-30 08:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP