Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Småfåglar

 

pilsnabt förbi rutan de singlar

av vindens svepande kast

grenar skakar och vinglar

får varken ro eller rast

blåst har till mun fört sitt horn

därav dess kulna ton

snart knackar fåglar på fönstret mitt

kanhända de på mig tappat tron

maten är slut

ser du oss inte

kviddelitt kvitt.




Bunden vers (Rim) av morgonstjärna VIP
Läst 73 gånger
Publicerad 2022-04-30 15:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP