Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Varje gång

 

du känner dig riktigt nedslagen

av negativa tankar

är det viktigt ta fram legot

tänka på varje bit positiva tankar

alla de vi gav varandra

det finns ingen som du, kram<3




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 67 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-04-30 15:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP